Videokonferans Yöntemiyle Bölüm Toplantısı Yapıldı

Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim elemanları Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ başkanlığında 10 Nisan 2020 tarihinde bir  videokonferans uygulamasını  kullanarak toplantı yaptı. Toplantıda uzaktan eğitim süreci, ders materyalleri, öğrencilerle iletişim,  ödevler, sınavlar  ve ölçme değerlendirme konuları ele alındı. Toplantıda hocalarımız hem ortak dersler için hem de bireysel derslerindeki uygulamalar için birbirlerine öneriler sundu.

Keyifli geçen toplantıda öğretim elemanlarının birbirlerini görmeleri ve rahatça iletişime geçmiş olmaları,  akademik paylaşım yanında sosyal  ve duygusal  destek ortamı da sağlamıştır.  Sağlıklı günlerde öğrencilerimizle ve  arkadaşlarımızla bir arada olmayı umuyoruz.

• Hayat Boyu Öğrenme Zirvesi'ne Üniversitemizden Katılım

• Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, "Bağımlılık Farkındalığı" Adlı Konferansını Gerçekleştirdi

• Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, EPALE Projesi Uluslararası Konferansında Konuşmacı Olarak Yer Aldı

• Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, EPALE Sırbistan Ulusal Konferansında Yer Aldı

• Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, Kırmızı Kalem Programına Konuk Oldu: Türkiye’de ve Dünyada Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Nasıl Olur?

• Dönem Sonu Değerlendirme ve Yeni Dönem Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi

• Göreve Yeni Başlayan Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Köse'ye Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi

• Öğrencilerimiz Yüksek Lisans Seminerlerini Gerçekleştirdi

• Yetişkin Eğitimi ve Hayat Boyu Öğrenme Dersi Kapsamında Umut Özel Eğitim Merkezi Ziyaret Edildi