Yaşam Boyu Öğrenme dersi kapsamında Bartın Huzurevini ziyaret

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencileri 27 Ekim 2016 tarihinde Yaşam Boyu Öğrenme dersi kapsamında, ders sorumlusu Yrd.Doc.Dr. Hüseyin Kaygın eşliğinde Bartın Huzurevini ziyaret ettiler. Huzurevinde hem öğrenciler hem de huzurevi sakinleri arasında keyifli ve duygusal sohbetler gerçekleşti. Huzurevi Müdiresi Merihhan Basançelebi ve Huzurevi sakinlerinden elde edilen bilgilere göre huzurevi sakinleri için  yaşam boyu öğrenme kapsamında çeşitli şehir içi ve şehirler arası eğitsel gezi faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca huzurevi sakinleri Bocce sporu ile tanışmışlar ve şu anda 10 huzurevi sakini lisanslı olarak Bocce sporu ile ilgileniyor ve turnuvalara katılıyorlar. Huzurevi bahçesinde Bocce antrenmanları için de özel bir alan oluşturulmuş. Ziyaret sonrası öğrenciler Huzuevi sakinleri ile geçirdikleri kısa süre içerisinde çok değerli tecrübeler edildiklerini ve onları çok daha sık ziyaret etmeyi planladıklarını belirttiler.