Göreve Yeni Başlayan Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Köse'ye Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi

Eğitim Bilimleri Bölümü Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Ana Bilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanan Neslihan Köse görevine başladı.

Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burcu Duman, Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, Arş. Gör. Dilek Aydın ve Arş. Gör. Muhammed Enes Keskinkılıç'ın katılımı ile gerçekleşen oryantasyon etkinliğinde fakültenin, bölümün ve anabilim dallarının yapısı, iş ve işlemlerin nasıl yürütüldüğü hakkında bilgi verilmiştir. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Ünal ve dekan yardımcıları Doç. Dr. Burçin Gökkurt Özdemir ve Dr. Öğr. Üyesi Erdi Şimşek odalarında ziyaret edilmiş, fakültede görev yapan idari personelden gerekli bilgiler alınmıştır. Öğretim elemanımıza üniversitemizin Kutlubey ve Ağdacı kampüsleri tanıtılmış; Rektörlük, kütüphane, mediko sosyal merkezi, yemekhane ve spor tesisleri hakkında bilgi verilmiştir.

Ana Bilim Dalımızda görevine başlayan Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Köse'yi tebrik eder, kendisine başarılar dileriz.