Hayat Boyu Öğrenme Zirvesi'ne Üniversitemizden Katılım

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 08 Mart 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Hayat Boyu Öğrenme Zirvesi’ne Üniversitemizi temsilen Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. Hüseyin KAYGIN ile Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. Sinem TARHAN katılmıştır.   Dr. KAYGIN  “Yetişkin Eğitimi” , Dr. TARHAN ise “Sosyal İçerme Bağlamında Hayat Boyu Öğrenme” panelinde panelist olarak yer almıştır.

• Hayat Boyu Öğrenme Zirvesi'ne Üniversitemizden Katılım

• Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, "Bağımlılık Farkındalığı" Adlı Konferansını Gerçekleştirdi

• Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, EPALE Projesi Uluslararası Konferansında Konuşmacı Olarak Yer Aldı

• Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, EPALE Sırbistan Ulusal Konferansında Yer Aldı

• Doç. Dr. Hüseyin Kaygın, Kırmızı Kalem Programına Konuk Oldu: Türkiye’de ve Dünyada Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Nasıl Olur?

• Dönem Sonu Değerlendirme ve Yeni Dönem Planlama Toplantısı Gerçekleştirildi

• Göreve Yeni Başlayan Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Köse'ye Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi

• Öğrencilerimiz Yüksek Lisans Seminerlerini Gerçekleştirdi

• Yetişkin Eğitimi ve Hayat Boyu Öğrenme Dersi Kapsamında Umut Özel Eğitim Merkezi Ziyaret Edildi